Bold besluiten nemen
21 april 2020 
in aanbod
1 min. leestijd

Bold besluiten nemen

Oh ja die heerlijke eigenwijze Kim. Wat een leuke groep was dat toch. Zeker alweer een paar jaar geleden: een leiderschapstraining voor Project Managers. Werknaam FTR: Focus – Team – Resultaat, maar ook Fantastische Team resultaten, For The Rebels, F*#ck The Rules. Kim paste er dus prima in. 

Ik laat de flipovervellen door mijn handen gaan op kantoor. We gaan verhuizen. Nou ja we gingen verhuizen, BC tijd. Naar Schiphol waar het bedrijf van mijn man iets dichter bij de bron zou zitten. Een drooggevallen bron als je nu op de A4 langsrijdt. Het is een mooi gezicht al die vliegtuigen op een rij, maar ja….. 

De verhuizing naar Schiphol is (even) van de baan. De opzegging van ons heerlijke kantoor in Breukelen vervroegd. Bold besluiten. Niet makkelijk maar het voelt goed. 

Naast de flipover vellen gaat er heel wat productie van al vele jaren trainingen en ondernemerschap door mijn handen. Een goed moment om te schonen. Misschien ben jij dat ook wel aan het doen!

Besluiten nemen

Wat blijft? Wat gaat weg. Waarmee stop ik? Wat start ik juist op? 

De bezem gaat ook behoorlijk door mijn eigen dienstverlening. De grote valkuil van de expert en ondernemer – en dus ook van mij – is om toch weer leuke trainingen of producten erbij te verzinnen. Het kost mij weinig moeite dus hoppa! 

Ho stop. Er is maar 1 simpele opdracht van mijn eigen business coach: 

Minder. Aanscherpen. En hou je aan de principes. 

Zo kort en krachtig:-)

Ik schrap en voel de energie. Dit is goed. 

Online Masterclass ——–> Scan ———> Programma

 

Welke besluiten ben jij aan het nemen? Welke besluiten zou je moeten nemen?

  • een training of een programma maken?
  • de stap naar online maken?
  • aanbod of diensten eenvoudiger maken?
  • aanbod meer stroomlijnen?
  • stoppen met aanmodderen? 
  • beter leren verkopen?
  • vaart maken en hulp inschakelen?

Kun je wel wat hulp gebruiken?

De stappen die te maken hebben met het neerzetten van een aanbod van jouw kennis en vooral de valkuilen waardoor meer dan tweederde van de ondernemers vastloopt, bespreek ik met jou in een Strategische Whiteboard Sessie . Klik hier om te kijken of dit bij jou past op dit moment en een sessie te boeken. 

Ik beloof je dat je na deelname aan deze Sessie in ieder geval een bold besluit kunt nemen over het wel of niet maken van een aanbod. En zo ja hoe dat eruit ziet en wat het verdienpotentieel is. 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Volg je mij al op Instagram?