Je kan het niet allemaal alleen in je eigen hoofd bedenken
21 mei 2019 
in mindset
1 min. leestijd

Je kan het niet allemaal alleen in je eigen hoofd bedenken

Vanmorgen was het er weer. Ik was met Areke van Zonina (mijn VA) in gesprek over een product dat ik op de bedankpagina van het e-book wil aanbieden. Een heel tof onweerstaanbaar aanbod dat ik eenmalig op die pagina doe.

Ik had al verschillende ideeën in mijn hoofd maar het was het nog niet. Al pratende kwamen we samen, Areke en ik, opeens op een hele goede ingeving die aan alle kanten klopt.

Weet je nog dat ik vorige week vertelde over die ondernemer met het kip en het ei. En dat zij een slim plannetje ging maken om vóór de zomervakantie nog extra omzet te genereren. Het laaghangende fruit te plukken. Nou, dat heeft ze gedaan: een concreet aanbod voor 30 scholen in een straal van 5 km waarvan zij tot nu toe met (nog maar) 8 scholen samenwerkte. Alleen maar omdat we hooguit een 20 minuten samen hebben zitten sparren. Kun je nagaan wat er gebeurt als je dit langere tijd samen doet, zoals 6 maanden lang in een programma!

Zo kan ik nog wel een hele lijst met voorbeelden opnoemen. Van mezelf en ondernemers, of ze nu wel of niet het programma gaan doen. Samen slimme dingen bedenken is toch ook gewoon veel leuker!

Wat ik je duidelijk wil maken, net zoals aan het einde van de online Masterclass: wat je ook doet, doe het niet alleen. Zoek een buddy op als je nog niet aan een programma mee kan doen. Maar ga niet alleen achter je computer rondjes draaien in je hoofd. Het is zonde!

Je kunt trouwens nog deelnemen aan de Masterclass:  Maak een lucratief aanbod van je kennis. Ik heb weer veel vernieuwd om je nog beter in te laten zien wat er nodig is voor een lucratief aanbod en hoe jij daarin stappen kan zetten.
Super om direct na de Masterclass de evaluaties te lezen.

Zoals bijvoorbeeld Hetty die zeg: “Inspirerend en een enorme motivatie om door te zetten!” of Trudy die aangeeft: “Erg enthousiast gebracht met inspirerende voorbeelden”. En van een “to the point en boeiend tot het einde!” van Jacqueline word ik helemaal blij.

Meld je je aan voor de volgende Masterclass?

Oh ja en als je benieuwd bent naar die hele goede ingeving van Areke en mij, dan zou je natuurlijk binnenkort het e-book (nog een keer) kunnen downloaden. Dan zie je het misschien wel (eenmalig) voorbijkomen.

Als altijd op jouw succes!

Marja

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Volg je mij al op Instagram?